sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Ikkunat, ovet, keittiö, valaistus...

Tänään taas tein pikavierailun mökille. 
Vein päiväkahvit ahkeralle raksa-miehelle ja pari valokuvaa otin. Ja kotona autotallissa kävin ikuistamassa ikkuna- ja ovi-työmaan.
 Tänään mietittiin kattovalojen paikkoja ja keittiötäkin piti taas pähkäillä. Minulle on luvattu maksimissaan 180 cm "keittiötä". Haluan IKEA:n keittiön ja uunin. Jääkaappi on ihan pakollinen varustus ja tiskiallas hanoineen pitäisi saada mahtumaan tähän vajaaseen kahteen metriin. Liedestä luovuin sovinnolla... Ei vaan mahdu! Kesäkeittiö, kun kuitenkin, joskus tulee ja siellä kai sitä suurimmaksi osaksi kokkaillaan?  Tämän hetkisen suunnitelman mukaan jääkaappi ja uuni on pakko sijoittaa päällekkäin ja allas niiden viereen, jää vielä vajaa metri työpöytääkin.  Jonain päivän pitää tehdä retki Vantaan IKEA:an ja pähkäillä asiaa lisää. 
Valaisinkin, tuvan kattoon, on työn alla. Aion tehdä sen ihan itse kansalaisopiston keramiikkakurssilla - yksi versio jo odottaa lasituspolttoa ja toista ideaa olen vasta päässyt aloittelemaan. Niistä lisää, kun edistyn asiassa. Ja olen myös aloittanu toisen ison urakan! Aion nimittäin tehdä keramiikkalaattoja saunan seinälle. Pieneksi yksityiskohdaksi - en nyt sentään ihan koko seinälle. :)
Ai niin! Ulkovalaisimia tilasin netistä, kolme Konstsmiden valaisinta etuseinälle ja yksi kumpaankin päätyyn. Valaisimet antavat valoa ylös- ja alaspäin, se on arvoitus valaisevatko ne muuta kuin seinää.
  
Kahvitauko!
Tässä on keittiön paikka.
Vasemmalta seinästä, suunnilleen piipun nurkkaan.
Ovia ja ikkunoita.

Kaikki valmiit laatat! :)





1 kommentti: